Tagy
Tradiční maďarské speciality jako uherák nebo čabajka se podle originální receptury vyrábějí právě z masa mangalice.
Paštiky děláme spíš hrubší z bůčku, jater a plece. Surovinu nejdříve uvaříme a pak se ručně krájí tak, abychom zkontrolovali, popřípadě odstranili části, které do paštik nedáváme ( křupky, chrupavky, kůži) 170g
Škvarková pomazánka je vyrobena ze škvarků, jak jinak než ze sádla z Mangalice, které si sami vyškvaříme. Po umletí škvarků se přidá vejce, okurka, hořčice, no a je hotovo… Už jen namazat na čerstvý chleba. 160g
Byla by škoda nedat našim zákazníkům možnost zařadit do svého kulinářství tak dobrý výrobek jako je sádlo z Mangalice. Díky takzvanému dobrému cholesterolu, který sádlo z Mangalice obsahuje, můžeme hovořit o zdravějším vaření. 330g
Mangalica bůčková Narozdíl od ostatních produktů, které doporučujeme k vínu, tato lehce pikantní pomazánka je vhodná k pivu s dobrým domácím chlebem. Je vyrobená z bůčku Mangalice, ochucená pečenou paprikou, která dodá příjemnou chuť. Opět se jedná o výrobek z kvalitní suroviny a samozřejmě bez jakékoliv zbytečné chemie. 160g