Produkty z Mangalice

Tradiční maďarské speciality jako uherák nebo čabajka se podle originální receptury vyrábějí právě z masa mangalice.

Produkty z Mangalice Počet produktů: 10

Zobrazeno 1 – 10 z 10 položek
  • Je vyrobena ve stejném poměru z jater a bůčku Mangalice a je nejjemnější z naší nabídky paštik.Paštiky řady PREMIUM jsou vhodné ke slavnostním chvílím spíš než ke každodení konzumaci a doporučujeme je podávat s bílou bagetou a vždy dobrým vínem. 130g

    125 Kč
    Skladem
  • Je vyrobena ve stejném poměru z jater a bůčku Mangalice a je nejjemnější z naší nabídky paštik.Paštiky řady PREMIUM jsou vhodné ke slavnostním chvílím spíš než ke každodení konzumaci a doporučujeme je podávat s bílou bagetou a vždy dobrým vínem. 130g

    144 Kč
    Skladem
  • Paštiky děláme spíš hrubší z bůčku, jater a plece. Surovinu nejdříve uvaříme a pak se ručně krájí tak, abychom zkontrolovali, popřípadě odstranili části, které do paštik nedáváme ( křupky, chrupavky, kůži) 170g

    94 Kč
    Skladem
  • Rozšířili jme naše produkty o další paštiku a to o paštiku játrovou. Opět jde o hrubší paštiku pouze z jater, jak jinak než z Mangalice. Věříme, že si i tento produkt najde své konzumenty. 170g

    94 Kč
    Skladem
  • Konfitovaná masa se dělají pouze z plece, která se konfituje několik hodin při nižších teplotách tak, aby maso bylo úplně měkké. Ručně se krájí na malé kousky. Při krájení ještě maso probereme tak, aby se do sklenic dostaly pouze libové kousky. 190g

    110 Kč
    Skladem
  • Konfitovaná masa se dělají pouze z plece, která se konfituje několik hodin při nižších teplotách tak, aby maso bylo úplně měkké. Ručně se krájí na malé kousky. Při krájení ještě maso probereme tak, aby se do sklenic dostaly pouze libové kousky. Česnek a poctivě konfitované maso jde zkrátka a dobře dohromady. Nebáli jsme se toho a tuto lahůdku nabízíme i...

    110 Kč
    Skladem
  • Škvarková pomazánka je vyrobena ze škvarků, jak jinak než ze sádla z Mangalice, které si sami vyškvaříme. Po umletí škvarků se přidá vejce, okurka, hořčice, no a je hotovo… Už jen namazat na čerstvý chleba. 160g

    79 Kč
    Skladem
  • Trhané maso Stout je vyrobeno z kýty Mangalice, která se pomalu peče při nižší teplotě. Po upečení se natrhá ručně na vlákna.Maso se zalévá omáčkou dle vlastní receptury a jednou z ingrediencí je černé pivo Stout z lomnického pivovaru. Doporučuji tak jako u trhaného masa v pikantní omáčce zapéct do toustu, bagety nebo místo hamburgru do bulky. 300g

    160 Kč
    Skladem
  • Trhané maso v pikantní omáčce Trhané maso děláme pouze z kýty Mangalice, která se pomalu peče při nižší teplotě a po upečení se natrhá ručně na vlákna.Maso se zalévá pikantní omáčkou dle vlastní receptury Doporučuji jako náhrada za hamburgr, nebo zapéct do sedviče či bagety. 300g

    160 Kč
    Skladem
  • Byla by škoda nedat našim zákazníkům  možnost zařadit do svého kulinářství tak dobrý výrobek jako je sádlo z Mangalice. Díky takzvanému dobrému cholesterolu, který sádlo z Mangalice obsahuje, můžeme hovořit o zdravějším vaření. 330g

    80 Kč
    Skladem
Zobrazeno 1 – 10 z 10 položek